Residentieel gelegen villa in Kapellen

Volledig instapklare woning in een oase van rust

Te vernieuwen familiale villa op 2785 m² grond

VIA Immobilien garandeert innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid

Half-open Interbellum woning op Topligging

Prachtige architectuur in de Elsdonkwijk

PANDEN IN DE KIJKER

WILRIJK

Zeldzame nieuwbouwwoning (ca 170m² bew. - bwjr 2008) met ZW-tuin en mooie afwerkingsgraad in parkresidentie Ruytenborgh bestaande uit inkomhal met gastentoilet, eerste slk langs de voorzijde , wasplaats en ruime living op parket met volledige ingerichte keuken (Smeg toestellen) met zicht en doorgang via schuiframen naar de mooie tuin met uitstekende oriëntatie. Grote slaapkamer (in twee te splitsen eventueel) achteraan met douchekamer, masterbedroom op vasttapijt met aansluitende badkamer aan de voorzijde. apart toilet. Kelder met rechtstreekse toegang naar twee ondergrondse staanplaatsen (in optie aan 49.000€). Slechts 100 € vaste maandelijkse kosten. Individuele verwarming op gas van het merk Viessmann. Snel beschikbaar !

€429.000

Meer Info

BERCHEM

Hoogwaardig vernieuwd appartement aan het Prins Albertpark. Ca 150 m² bew. opp. ingedeeld in een prachtig open ruimte op parket met luxueus ingerichte keuken en uiterst aangenaam zicht op het park aan de voorzijde. Mastersuite met dressing en smaakvol met marmer afgewerkte badkamer. Ruim tweede slaapkamer eveneens op parket ( twee slaapkamers voorheen). Beide kamers hebben doorgang naar Z-gericht terras. Tweede douchekamer op marmer met wasplaats. Inpandige staanplaats in optie aan 28.000€. Volledig instapklaar ! Maandelijkse kosten bedragen 300€/maand ( inclusief verwarming, water, onderhoud gemene delen en conciërge ).

€389.000

Meer Info

Over ons

Zorgeloos een pand verhuren of verkopen is de wens van iedere eigenaar.

Thibault Cloetens heeft meer dan 10 jaar ervaring in het betere vastgoed en begeleidt U persoonlijk voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw eigendom
Mede door professionaliteit en persoonlijke opvolging biedt Via Immobiliën u een totaaloplossing met optimaal resultaat als gevolg.
Graag begeleiden wij u met het nodige enthousiasme en deskundigheid vanaf de eerste kennismaking tot bij het verlijden van de akte.

UW vastgoedplannen en UW tevredenheid zijn onze uitdaging!

 

Diensten

Verkopen

Wenst u uw eigendom te verkopen ? 

Verhuren

Een onroerend goed verhuren vraagt veel tijd, een bepaalde ervaring en tal van administratie.

Renovatie/vastgoedadvies:

Wenst u uw woning eerst te renoveren of op te frissen voor u deze op de markt aanbiedt

 

 

 

via-immo-kantoorshoot