Residentieel gelegen villa in Kapellen

Volledig instapklare woning in een oase van rust

Te vernieuwen familiale villa op 2785 m² grond

VIA Immobilien garandeert innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid

Half-open Interbellum woning op Topligging

Prachtige architectuur in de Elsdonkwijk

PANDEN IN DE KIJKER

RUISBROEK

Prachtig & residentieel gelegen villa op een mooi Zw-georiënteerd perceel van 2200 m² op een steenworp van de dorpskern van Ruisbroek en slechts op twee minuten van A12. Uiterst aangename gelijkvloerse verdieping ingedeeld in een lichte leef-en eetruimte met keuken, zicht en doorgang op het prachtig terras en tuin met zwembad. Bureelruimte, mastersuite met eigen dressing en badkamer eveneens met fantastisch zicht. Drie à vier slaapkamers met tweede badkamer op verdieping. Inpandige garage, carport en zolderruimte. Instapklare woning op een uiterst strategische ligging bereikbaar vanaf de as Antw.Brussel. Zeldzaam object !

€649.000

Meer Info

WILRIJK

Ideale praktijkwoning gelegen in de Oosterveldwijk tussen Prins Boudewijnlaan en Grote Steenweg met een bew. opp. van ca 250 m² en een dubbele inpandige garage met sectionale poort. Prima onderhouden woning met op het glvl een praktijk met doucheruimte en doorgang naar de aangename stadstuin, wachtkamer, hobbyruimte, wc en wasplaats. Verd1: Lichte en ruime L-vormige leefruimte met OH en aansluitende keuken. Drie mooie slaapkamers ( 13, 14 en 20 m² ), apart toilet en badkamer op tweede verdieping. Conforme elektrische installatie en recent vernieuwde cv. Gunstig gelegen en ideaal voor de combinatie wonen/werken.

€445.000

Meer Info

EDEGEM

Instapklare en aangename eengezinswoning in de kindvriendelijke Molenveldwijk met ca 180 m² bew.oppervlakte. Ruime inkomhal met vestiairekasten, inpandige garage die uitloopt naar twee bergingen en de zonnige tuin. Verd1: ruime en lichte leef-en eetruimte op parket ( ca35 m² ), recent vernieuwde keuken en bureelruimte. Drie slaapkamers en mooie badkamer (ligbad, wc en wastafel ) op 2de verd. Prima gelegen woning nabij alle faciliteiten zoals verbindingswegen, winkels, scholen,...Conforme elektriciteit, vernieuwd dak en hoogrendementsketel, dubbele beglazing rondom.

€329.000

Meer Info

HOVE

Uiterst charmante en vernieuwde villa met rieten dak op een residentiële ligging nabij het centrum van Hove. Ca 260 m² bew. opp. ingedeeld met op het gelijkvloers een grote en lichte leefruimte (op eiken parket en met OH), open ingerichte keuken met eetruimte, zicht en doorgang naar de grote zonnige tuin. Wasplaats, vestiaire, gastentoilet en bureelruimte aan de voorzijde. Drie ruime kamers op parket en waaronder twee met ingemaakte kasten, douchekamer met wc en wastafel. Mastersuite met ingemaakte kasten en eigen badkamer (ligbad, inloopdouche wc en wastafel) prachtig afgewerkt met Marokkaanse Zelliges. Polyvalente (thans vijfde slaapkamer) open ruimte op tweede verdieping met nog extra zolderberging. Dubbele garage achteraan. Alle verbouwingen (elektriciteit, keuken, badkamers, cv, dak, aanbouw,...) dateren uit 2010/2011. Ideale familiewoning op een zeer gegeerde ligging op wandelafstand van het station en in de nabijheid van alle faciliteiten.

€849.000

Meer Info

Over ons

Zorgeloos een pand verhuren of verkopen is de wens van iedere eigenaar.

Thibault Cloetens heeft meer dan 10 jaar ervaring in het betere vastgoed en begeleidt U persoonlijk voor de aankoop, verkoop en verhuur van uw eigendom
Mede door professionaliteit en persoonlijke opvolging biedt Via Immobiliën u een totaaloplossing met optimaal resultaat als gevolg.
Graag begeleiden wij u met het nodige enthousiasme en deskundigheid vanaf de eerste kennismaking tot bij het verlijden van de akte.

UW vastgoedplannen en UW tevredenheid zijn onze uitdaging!

 

Diensten

Verkopen

Wenst u uw eigendom te verkopen ? 

Verhuren

Een onroerend goed verhuren vraagt veel tijd, een bepaalde ervaring en tal van administratie.

Renovatie/vastgoedadvies:

Wenst u uw woning eerst te renoveren of op te frissen voor u deze op de markt aanbiedt

 

 

 

via-immo-kantoorshoot